Till Föreningens Medlemmar Och Förvaltningar

den 4 december 2020. Stockholm

Kära medlemmar och ledning av föreningen,

Jag hoppas att du är frisk och att du i dessa (icke-) tider hittar ett sätt att hålla ett leende på läpparna och vända huvudet mot de bekvämligheter som fyller dig, för att undvika oro och rädsla för dina och dina nära och käras hälsa, som regerar.

Vi på Alliansledningen arbetar också med att upprätthålla de rutiner vi hade innan epidemin: fysiska möten, onlinebesök, föreningsvård.

Under det senaste året har vi inte insett allt vi planerat för kulturen av berättigade skäl till varför vi flyttar för den första perioden.

Men i väntan på ett nytt normalläge snart där vi snart kommer att kunna återupprätta kulturella bekvämligheter som fysiskt för oss samman på föreningarna och allianserna planerar vi att skicka en inbjudan till nästa år att rapportera alla kulturprogram som Alliansen skulle stödja.

Denna ansökan är en inbjudan till alla soloartister runt om i världen som har något kulturprogram intressant för våra föreningar och Sverige, att anmäla sig, men också att alla våra föreningar skickar sina önskemål – som de vill vara värd för. Det är viktigt att begäran slutförs fullt ut så att vi känner till alla uppgifter om gästfrihet, särskilt ekonomin och organisationen av gästfrihet.

Från de kommande erbjudandena/kraven på allt kulturellt innehåll (teater, litteratur, måleri, workshops, filmer, musik…) Administrationen väljer det bästa att erbjuda dem till alla föreningar – i enlighet med möjligheter och ekonomiska och organisatoriska.

Då väntar utvalda program på att genomföras under 2021.

Det finns (inte mycket men tillräckligt) finansiering för att planera för några fler kulturprogram för 2021 . beroende på kostnaden för att förverkliga dem.

Observera att förmånerna nekas av program som behandlar:

1 ) bevara språk, historia, tradition

2 ) har modernitet och betydelse, särskilt för ungdomar (barn och ungdomar)

3 ) och kommunicera med Svenska Samhället

Vi förväntar oss dina ansökningar senast den 15 januari.

Fyll i så många ansökningar du kan (vi måste lägga ofullständiga åt sidan). Alla ansökningar måste skickas eller certifieras av programmets författare.

Vänliga hälsningar

Föreningsledning